Om maskinmesteren

Jeg hedder Maria, og jeg havde engang et maskinrum et andet sted.

Det lukkede jeg julen 2013, og siden er tiden gået, og på det sidste har jeg fået så stærke abstinenser, at jeg er blevet nødt til at åbne et nyt maskinrum. Abstinenser efter hvad? At klemme mine gnattede hverdagsbetragtninger ud.

Jeg er en tube på den måde, og jeg har erkendt, at ordene skal klemmes ud et eller andet sted. Jeg kan godt lide blog-rummet. Særligt fordi, det er noget af det hyggeligste i verden at have læsere. Nu vil jeg se, om jeg kan få venner herinde igen. Ellers må jeg klemme mine ordmaterier ud andet steds.

I det gamle maskinrum var jeg 37 og havde ret små børn. Og pagehår. Nu er jeg 41. Jeg er blevet langhåret med en grå cruella-stribe i.  Men jeg bor stadig på Vesterbro sammen med Morten, My (snart 8) og Jonathan (12).

Hvis du har brug for at sende mig et billede af en flot rundkørselsskulptur, en sjov historie om kropssekreter eller bare noget tredje så mail: mariasmaskinrum@gmail.com

6 tanker omkring “Om maskinmesteren

  1. Du har stadig venner herinde! Jeg har i hvert fald siddet helt venneløs og grædt stille de sidste fire år. Men nu er jeg glad igen! Du er tilbaaaaage!

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s