Fire nedslag i en novemberonsdag

  • ” Hop op på cyklen, darling!,” sagde jeg til My på vej til skole.
    “Jeg er altså ikke nogen vindrue,” sagde hun lettere forarget.
  • Jeg tog bilen tre km på arbejde. Det regnede OG var koldt, det er en kombi, der kalder på bil. Lige ved Enghave Plads, var jeg tæt på at banke hårdt op i bagenden på bilen foran mig, fordi jeg kiggede ned for at tænde varmen.
    Så var det, jeg tænkte: Hvis jeg var død der, havde jeg været en slags moderne version af ‘Den lille pige med svovlstikkerne.’
  • På vej hjem regnede det ikke. Men vinduesviskerne kørte alligevel, og jeg opdagede det først, da jeg næsten var hjemme, og så var det jeg tænkte: Jeg kan godt lide det. Viskernes regelmæssige bevægelse som en stor metronome, der sætter rytmen i en temmelig udflydende biltur.
  • Jeg ryddede op på mit kontor i dag, tømte en grim hund, som de jo hedder de der møbler under skrivebordet. Ingen ved hvorfor. Nå. Men jeg er ikke et ordensmenneske, og jeg gemmer meget lort, og så var det, jeg tænkte: Hvorfor fanden er der ikke nogen, der har opfundet en tingsuger i stedet for støvsuger til de lidt mere grove genstande. Til privatpersoner. I forvejen aser og maser man jo med at samle kugler, puslespilbrikker, små figurer og sokker op i randen af et børneværelse, så man kan støvsuge. Hvis man lige havde sådan en tingsuger, ville alle være meget gladere. Selv tak Nilfisk.

 

Relateret billede

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s