Kaffe, sukker-retardo og Mr. Big

Jeg besluttede mig for en detox for et par uger siden og har kørt uden sukker, kaffe, alkohol, æg, kød, mælkeprodukter i 11 dage. Nu, vel overstået. Hvad måtte du så spise, Maria? Pap? Ja, cirka. Detox er måske lidt fesent, men det har lært mig flere ting.

Hvor meget min pommes frites-arm kører ind pr automatik og i alt for store mængder, til det føles rart. For eksempel. At jeg overhovedet ikke savner kaffe og slet ikke kan huske, hvorfor jeg begyndte at drikke det. Jo. Det var efter første barn. I barslen. At der opstod et temmelig usundt forhold til den sure drik. Jeg kan slet ikke lide det særlig godt, og det der så slår mig som temmelig evnesvagt er, at dadaaaaa jeg sover som en baby. Nu har jeg brokket mig i årevis over dårlig søvn, og så har jeg ikke skænket det en tanke ikke bare at skære ned, men også droppe kaffe totalt. Hårdt håndfladesmæk for pande. Altså. Jeg har ikke tænkt mig at begynde igen, og så må vi se, om det med søvnen var tilfældigt, men den føles tungere end i årevis.

Jeg har også lært, at jeg bilder mig ind, at jeg ikke er sukkerafhængig, og de 11 dage gik faktisk lettere end jeg havde regnet med. Men så i dag. Da det var ovre. Tog pommes frites-armen over, og jeg kørte så meget slik indenbords, at jeg selv er helt chokeret. En færge af slik namnamnamnamnam. Og jeg tror faktisk, at det var slikkets skyld, at jeg til yoga ikke fattede, når han sagde højre og venstre og var totalt retardo.

På vej hjem så jeg en bus med et kæmpe valg-billede af Jan E. Jørgensen fra Venstre, og selvom det ikke har en disse med detox at gøre, må jeg ud med det nu. HAN LIGNER MR BIG FRA SEX AND THE CITY så meget, at det skræmmer mig lidt.

 

Billedresultat for jan e jørgensen venstre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s