Ting, jeg tænker over

*Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden Spotifys funktion ‘Related artists’. Der er guld at finde. Og playlisten Infinite Indie Folk. Men så er det, jeg tænker. Jeg synes, jeg falder for yngre og yngre kvindelige sangerinder, med et temmelig melankolsk tekstunivers. F.eks. hører jeg Florist for tiden.  Til andre tider har jeg skamhørt Julien Baker. Og Sharon Van Etten. Måske er min sjæl ung og eksistentielt udfordret i en gammel slasket krop.

*Jeg elsker alle Roy Jacobsens bøger.

*Der er stadig noget særligt over sommerferiesangen FERIE FERIE FERIE, som mine børn har sunget og sunget de sidste uger, og i dag skal de gjalde den i skolegården. Den ene med 6 år på skolebagen, den anden med 2. Jeg føler mig heldig hver dag. At have dem, men allermest, at de hver dag spurter i skole, hen til deres venner.

*Hver dag cykler jeg over Toftegårds Plads. Der er tit en ung mor, der går over en fodgængerovergang med sit lille barn på en cykel af en slags. Så kommer jeg til at tænke på Saybias forsanger, og hvordan hans kone blev kørt ihjel i netop sådan en fodgængerovergang på Toftegårds  Plads, mens barnet så det. Jeg læste kunsthistorie med hende, så jeg ser hendes ansigt og tænker på, at hun var meget smuk og meget smilende, og at hun ikke er levende mere, og ikke har været det i mange år. Og barnet. Og så mærker jeg måske det omvendte af et gisp.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s