Skønhedstip

Nu kan man ikke bare få tatoveret øjenbryn og få permanent mascara. Som noget helt nyt kan du nemlig få permanent rouge. Eller jeg tror i hvert fald, det holder en uge, hvorefter man jo bare kan gennemgå samme procedure igen.

Sådan gør du:

Du sætter dig ved køkkenbordet. Du har bare tæer, selvom solen er gået ned, og de er ved at være kolde. Du har også jakke på, fordi du glemte at tage den af, da du kom hjem for tre timer siden. Årsagen er, at du er helt og aldeles opslugt af at genoplive en gammel ven, nemlig din blog. Din kæreste er ude at fiske, så der er ingen til at se, at der bliver mørkere og mørkere i køkkenet og koldere og koldere. Klokken nærmer sig 23, og du er temmelig krakilsk med egne sengetider, så du smækker resolut skærmen ned. Men så kommer du i tanker om, at du lagde en måtte og dit træningstøj på gulvet, inden du puttede dit barn. Det plejer at virke som en antipjækker i forhold til de ti minutters træning, du så nazi-agtigt påtvinger dig selv hver aften. Men ikke i dag. Det skal lige vupti væk, så det ikke ligger midt på køkkengulvet, når der skal laves madpakker. Eller faktisk mest, så det ikke sladrer om, at det ikke er blevet brugt. Så du springer gennem det mørke køkken for at samle det op.

Nu skal du, kære læser,  være ekstra opmærksom.

Idet du bukker dig ned for at gribe om måtten (hvorFOR hedder den det? Den anden. Det er besværligt altid at skulle tænke på sine ædlere dele, også til yoga. Læg hænderne fladt på måtten. Det var en sidehistorie.)

Du når aldrig måtten. Du knalder nemlig højre side af ansigtet direkte og virkelig effektivt ned i triptrapstolen, der åbenbart står midt på gulvet.

Du er lige ved at tude i smerte, men så kommer du til at tænke på, at du faktisk altid har drømt om at finde ud af, hvordan det er at få en ordentlig en på sinkadusen. Det ved du nu, lille rosenkind.

Senere er du bange for, at der flyver tandstykker rundt inde i din mund. Men det er bare pistacienødder.

Det gør lidt nas på kinden i dag, men det er det værd. Overvejer at tage den anden kind i aften.

Velbekomme.

2 tanker omkring “Skønhedstip

 1. Åh måtten. Kender det alt for godt. Har altid lyst til at sige noget virkelig plat, sådan på ens mor plat niveau, når træneren til yoga-timen siger: hent lige måtten. Jeg må virkelig nive mig selv hårdt i håndfladerne for ikke at sige:
  /Hvilken måtte? Den forneden eller den i kurven? Tøhø
  /Så vi se om den er glatbarberet i dag… tøhø
  /Så skal den duskes… tøhø
  /meget mere i samme dur bare endnu ringere

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s