Kuk kuk

Forestil dig en stor, plump jættekvinde, der gemmer sig bag et træ. På en måde vil hun helst ikke ses. På en anden måde, vil hun gerne. Så hun skraber lidt med foden i jorden og kigger skiftevis ned på den og op og hen mod dig. Det fedtede hår hænger som et skånende gardin ind over hendes ansigt. Når I får øjenkontakt, griner hun lidt akavet. Hun skubber underkæben langt frem i et underligt underbid, hun selv tænker må være charmerende. Om ikke andet afvæbnende. Ud af munden kommer en underlig rallen, der i hendes egne ører er lyden af et smil.

Det er sådan, jeg ser mig selv lige nu.

Jeg har været længe væk, og her har I mig så tilbaaaaaaaaaaaaage. 

Hvis der er et ‘I’. Jeg er her i hvert fald, og jeg håber det bliver lige så sjovt som sidst. Ellers kan jeg jo altid dundre tilbage i skoven igen.

KÆRLIGST
En genopstanden Maskinmester

13 tanker omkring “Kuk kuk

  1. \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/…jeg kan ikke få armene ned…FEDT Maria!!!

    Liked by 1 person

  2. Sikke en dejlig overraskelse – du har endda været her lidt uden at jeg opdagede det. Til lykke med bryllup – og velkommen tilbage 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s